Veel wachten al op de nieuwe film Star war The Force Awakens!

Jayvee had gister de eer om AT AT (All Terrain Armored Transport> te tatoeëren.

starwarstattoo_atattattoo_walkertattoo_risingbastards_theforceawakens

Op naar de volgende Star Wars Tattoo’s

 

‘Mensen met tatoeages zijn agressiever’

 

risingbastards_nijmegen_tattoo

Mensen met tatoeages zijn agressiever en rebelser, dat blijkt uit onderzoek van de Britse Anglia Ruskin universtieit. De resultaten van het onderzoek zijn verrassend omdat steeds meer mensen tegenwoordig een tatoeage hebben. Je zou daarom verwachten dat er weinig verschil zou zijn tussen mensen met en zonder inkt op hun lijf.

 

Aan het onderzoek deden 378 volwassenen mee tussen de 20 en 58 jaar. Een op de vier heeft en tatoeage. Degenen met een tatoeage scoorden hoger op verbale agressie, woede en waren rebelser dan de mensen zonder tatoeage.

De onderzoekers deden nog een andere verrassende ontdekking: hoe meer tatoeages iemand heeft, hoe agressiever de persoon is. Daarnaast hebben mensen met inkt op hun lijf vaker de neiging om terug te schreeuwen of snel boos te worden wanneer iemand ruzie zoekt.

VERKLARING

Een verklaring is dat sommige mensen een tatoeage nemen ten gevolge van een teleurstellende, frustredende of frustrerende gebeurtenis: zoals het overlijden van een geliefde. Daarnaast zijn tatoeages pijnlijk en permanent: factoren die de rebelsheid van getatoeëerde mensen kan verklaren.

ONDERZOEKER

Professor Swami (35) die het onderzoek leidde, heeft zelf vier tatoeages op zijn armen: onder andere een bloesemboom en een fazant, meldt de Daily Mail.

Bron: metronieuws

Zoals ze wel eens zeggen

don’t judge a book by its cover